VORES SERVICES OG PRISER

Spørg i klinikken hvis du har specielle ønsker

Da det i Sverige ikke er tilladt at udøve Tantramassage eller nogen former for nøgenmassage, skal man ikke spørger hverken online eller i telefon efter dette, men gå til den klinik man foretrækker at besøge. Har den ikke det du efterspørger så prøv en anden klinik, der er jo nok at vælje mellem selv om myndigherderne gør hvad de kan for at lukke dem ned.

Oliemassage

        1/2 time     1 time
Sek.    300.-        500.-


Oliemassage er den traditionelle massage med masser af olie og ingen egentligt massagetryk. Den er hvad man kalder en afslapende kæle massage.

Chaloi Sak

        1/2 time     1 time
Sek.   300.-         500.-

Chaloi Sak er den traditionelle thaimassage som anvendes og ønskes af de fleste kunder i Vesten.
I Chaloi Sak anvendes ikke så meget olie og der både trykkes og trækes så man føler at man får afhjulpet de problemer man har med kroppen.
Den veluddannede massør mærker straks nøjagtigt hvor eventuelle problemer sider og kan derfor koncentrere den stor del af massagen om netop disse punker.
Chaloi Sak anvendes også som forbyggende behandlig for at forhindre en øm krop.

Wat Po

        1/2 time    1 time
Sek.      400.-     600.-

Wat Po er en særdeles hård oliefri massage.
De færeste vesterlændinge kan klare  mere end en halv time.
Der anvedes ikke olie. Da man lægger en hel del kræfter i at trykke og trække er risikoen for at skade klienten og/eller sig selv rimeligt høj, man derfor ikke skifte fra en type oliemassage til Wat Po men modsat kan man godt skifte til en oilemassage.
Wat Po blev i gennem århundrede anvendt i fjernøsten som helbredsforebyggende massage da der dengang var dagsrejser til den nærmeste læge.

Thai Tantra, Body Tantra, Nuru Soap

Tantra massage, Body Tantra og body nuru soap må ikke mere udføres i Sverige da man i oktober 2018 forbød disse massageformer, og man ska derfor ikke hverken telefonisk eller online spørge ind til disse massageformer.
Ved man at en klinik tidligere har udført disse kan man gå til klikken og diskret spørge ind til det.