A Taste of Thailand


Thai Tantra ©, den nye og anderledes type tantramassage, der i den originale version kun kan udføres på en enkelt  klinik i Malmø og København, Blue Diamond. Thai Tantra ©, er afledt af den originale Tao Tantric massage og vi tilbyder her en mulighed for at prøve forskellige varianter af Thai Tantra ©. Tantra-massage er ikke kun fokuseret på kønsdelene, men på hele kroppen, så alle erotiske spots på kroppen blive berørt. Mange mænd, kvinder og par har fundet denne Tantraform ganske inspirerende og bruger den som et nyt indput i deres erotiske liv. Thai Tantra © indeholder Thai Chaloi Sak-massage og Tao Tantra massage. Tantra  læren har deres rødder i yogasystemet, men  blandet med hinduistiske elementer, især tilbedelse af den mandlige guddom (Shiva) i intim forbindelse med kvindelig energi (shakti, "magt"), repræsenteret i Shaivism af Shivas Kali eller Durga. Fokus på symboler og mantraer, især når det kommer til menneskets drev og ønsker, ses som en mulig måde at omdanne individet til frigørelse.

I tantra betragtes lidenskab, lyst og sanseoplevelser som grundlæggende rene. Det betyder også, at tantra, trods at det betragtes som en transformativ genvej, har mange faldgruber. For dem, der ikke har renhed i hjerte og sind, bliver lidenskab en hindring for oplysning. For yogier (mandlige yogamestere) og yoginier (kvindelige yogamestre), der har øvet på at have et ubundet sind og blive motiveret af medfølelse, giver passion brændstof og energi til at meditere på tomhed. Det tantriske mål er at bevare en klar forståelse af tomheden midt i lidenskaben, det bliver derefter muligt at omdanne lidenskabet til den øverste lykke. Vejen til oplysning kræver en frygtløs konfrontation med ethvert aspekt af psyken, herunder grundlæggende niveauer af vrede, lyst og frygt.
Tantra massage er en unik form for massage baseret på den ældste antikke visdom af taoisme og tantra. Den er over 2000 år gammel og kommer fra Indien. Hemmeligheden bag tantra massage er, at det kan øge den erotiske lyst og også frigive spændinger, der findes i hele kroppen, men også hjælper med at vække nogle svækkede erogene zoner. Fejlagtigt mener mange, at Tantra-massage KUN er koncentreret i og omkring kønsdelene, det er det absolut ikke, det er en del af en fuldkropsmassage, der bruger små korte koncentrerede perioder af den tantriske del, en af ​​hovedårsagerne til, at det er på denne måde er at forhindre en ekstern orgasme, hvilket netop er det formålet med tantra. Massøren er ikke nøgen i Thai Tantra. Tantra-massage er designet til at frigive kvindernes spænding i og omkring deres Joni (vagina) såvel som bryst- og bagdelmuskler, så de kan opnå større og dybere orgasmer på en vidunderlig blød og afslappet måde. Tantra-massage er velegnet til både kvinder og mænd, der af en eller anden grund har reduceret eller mistet lysten til sex.

 Dybere orgasmer
Det, der er specielt ved Tantra-massage, er, at det er meget erotisk orienteret. Der vil være massage på og omkring kønsdelene med fingre og hånd. Massagen afhængigt af hvad den enkelte ønsker. Men selvom massage involverer berøring af kønsdelene, har det absolut intet at gøre med sex. Massagen hjælper dig med at spare energi på at opnå dybere orgasmer, men så vidt muligt må klienten ikke have orgasmer under massagen, da energien kan gå tabt, så det er en god ide at have sin kæreste eller ven, der er klar derhjemme. Tantra massage er også en fremragende introduktion til erotisk samvær. Hvis du er blevet udsat for dårlige seksuelle oplevelser eller er meget stresset, er den thailandske tantra Rama Sage en formidabel metode til at være afslappet eller overgå enhver blokering efter dårlige seksuelle oplevelser. massagen Tantra-massage kan tage lidt tid i sin fulde udgave. Af hygiejniske grunde skal man altid være nybadet, da kroppen slapper af og varmer op med en almindelig thailandske massage eller muligvis en sauna, hvis man er tilgængelig og følges som et par minutters afslapning. Dette inkluderer ikke seksuelle tjenester.